Termeni și condiții de utilizare a site-ului https://www.auto-group.ro

General Data Protection Regulation (GDPR)

Conform cu Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2018 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).
In continuare va sunt prezentate conditiile in care S.C. AUTO GROUP S.R.L. permite utilizarea acestui site: https://www.auto-group.ro. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului https://auto-group.ro.

DESCRIEREA SERVICIULUI

https://auto-group.ro NU administreaza servicii de tip vanzari on-line. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul https://auto-group.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a publica / modifica / vizualiza ofertele disponibile in cadrul https://auto-group.ro, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (Internet), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

1. Definitii
In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
– Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
– Serviciu – asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de https://auto-group.ro prin Internet, cu ajutorul acestui site;
– Companii asociate – persoane juridice sau fizice, parteneri ai https://auto-group.ro.

2. Obligatiile Utilizatorului
2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:
a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul https://auto-group.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.
2.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze https://auto-group.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului https://auto-group.ro si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina Utilizatorului.

3. Continut
3.1 Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite in continuare „CONTINUT”), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu https://auto-group.ro, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de https://auto-group.ro daca acest serviciu este implementat in cadrul site-ului. https://auto-group.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite de https://auto-group.ro, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.
3.2 Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale in vigoare in Romania sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de https://auto-group.ro prin intermediul sau pentru a:
– falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipa https://auto-group.ro sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv);
– incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
– incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop, daca acest serviciu este implementat in cadrul site-ului;
– incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;

4. Continutul ofertelor personale pe https://auto-group.ro
4.1 https://auto-group.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor, daca acest serviciu este disponibil pe https://auto-group.ro. Trimitand continut pentru includerea in ofertele personale de pe site-ul https://auto-group.ro, dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul mesajului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii produselor dumneavoastra personale. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat ofertele / paginile dumneavoastra personale sunt gazduite pe site-ul detinut de https://auto-group.ro si va dispare in momentul in care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca https://auto-group.ro nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de https://auto-group.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul sau. https://auto-group.ro si orice alta persoana desemnata de echipa https://auto-group.ro, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

5. Obligatii la inregistrare daca acest serviciu este disponibil
5.1 Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare si 2) mentineti sau actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa https://auto-group.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa https://auto-group.ro este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea si/sau incomplete.

6. Despagubiri
6.1 Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati https://auto-group.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul ofertelor personale sau datorita folosirii serviciilor https://auto-group.ro, conexiunii la https://auto-group.ro, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

7. Practici generale privind utilizarea si stocarea
7.1 Ati luat la cunostinta ca echipa https://auto-group.ro poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor.

8. Incetarea colaborarii
8.1 Sunteti de acord ca echipa https://auto-group.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul Dvs., utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale https://auto-group.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca echipa https://auto-group.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor. https://auto-group.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca https://auto-group.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca https://auto-group.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului/portalului.

9. Publicitate
Noi nu utilizam pe paginile noastre web serviciile Google AdSense.

10. Limitarea raspunderii
10.1 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. https://auto-group.ro nu este responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
II. https://auto-group.ro nu ofera nici o garantie ca:
1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre https://auto-group.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa https://auto-group.ro prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta decat cea stipulata expres in Conditiile de Utilizare.
10.2 Raspunderea https://auto-group.ro (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 RON (o suta lei).

11. Politica https://auto-group.ro de protejare a informatiilor
11.1 Conform politicii de protejare a informatiilor a https://auto-group.ro, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare dacă acest serviciu este activ pe site sau alte date de acelasi gen. Va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

12. Securitate
12.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca https://auto-group.ro nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin https://auto-group.ro decat cele cerute de legea romana in vigoare.
12.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi https://auto-group.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta.

13. Conexiunea la alte Retele
13.1 https://auto-group.ro poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre https://auto-group.ro pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca https://auto-group.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
13.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului in sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau incurajarea de catre https://auto-group.ro a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
13.3 https://auto-group.ro nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, https://auto-group.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

14. Proprietate intelectualã
14.1 Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale https://auto-group.ro sau ale companiilor asociate.
14.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea https://auto-group.ro și ne rezervam dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
14.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
sa exploreze continutul;
sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordul scris in prealabil al https://auto-group.ro si cu indicarea sursei;
inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului https://auto-group.ro).
14.4 Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca https://auto-group.ro si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile in vigoare in Romania. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul https://auto-group.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile in vigoare in Romania. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului/site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de https://auto-group.ro referitor la serviciile oferite de https://auto-group.ro.
14.5 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia apartin in totalitate https://auto-group.ro. Intregul continut al site-ului https://auto-group.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea https://auto-group.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul https://auto-group.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
14.6 https://auto-group.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

15. Date cu caracter personal
Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AUTO GROUP S.R.L. aplica standarde de securitate si protectie de inalt nivel, va prelucra datele cu caracter personal furnizate de tine, numai cu respectarea masurilor de securitate si in scopul comunicat.
Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu stricta confidentialitate. Nu sunteti obligat sa ne transmiteti date cu caracter personal, insa datele transmise voluntar de catre dvs. vor fi utilizate exclusiv in scopul prelucrarii solicitarii dvs. In cazuri exceptionale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de catre parteneri colaboratori (persoane imputernicite). Intr-un astfel de caz avem grija ca si partenerul nostru, ales cu atentie, sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor.
Conform Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus(a) unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Conform Regulament European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, ca persoana fizica beneficiati de urmatoarele drepturi:
– informare si acces la datele cu caracter personal
Aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
– restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal
Pot exista situatii in care doriti sa restrictionati prelucrarea anumitor date doar pentru o anumita perioada de timp. Spre exemplu nu vreti sa mai primiti mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastra timp de o luna. Puteti, in orice moment, sa trimiteti o cerere prin e-mail in acest sens sau sa faceti modificarile in contul de utilizator daca site-ul/portalul are activat un astfel de serviciu adica de inregistrare a utilizatorilor. In momentul in care doriti sa anulati restrictionarea prelucrarii o puteti face prin una din metodele utilizate la restrictionare.
– opozitia prelucrarii datelor cu caracter personal
Este posibil ca la un moment dat sa va doriti sa nu va mai prelucram anumite date cu caracter personal fara insa a le sterge din baza noastra de date. Va puteti exercita in orice moment acest drept.
– descarcarea intr-un format accesibil ale datelor cu caracter personal
Aveti posibilitatea de a cere datele cu caracter personal in format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Puteti face aceasta cerere prin e-mail.
– rectificarea datelor cu caracter personal
Oricand iti modifici datele cu caracter personal (spre exemplu iti schimbi adresa de e-mail) va puteti actualiza informatiile in baza noastra de date printr-o cerere trimisa prin e-mail.
– procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
Pagina noastra de internet foloseste cookie-urile pentru urmatoarele scopuri: realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor, recunoasterea programului de navigare pe internet, pentru a sti din ce loc ati ajuns pe pagina noastra de internet, etc. Mai multe informatii despre acest subiect puteti regasi in pagina “Despre cookie-uri”.
In cazul in care nu sunteti de acord cu modulele cookie le puteti dezactiva din setarile bannerului care se deschide in momentul accesarii site-ului, si avand posibilitatea sa alegeti ce cookie-uri se vor incarca in browser in timpul vizitarii site-ului: https://auto-group.ro, programului de navigare pe internet sau puteti parasi pagina noastra. Atentie, este posibil ca unele pagini, cum ar fi pagina de comanda sau modulul pentru trimiterea mesajelor sa nu functioneze corect datorita dezactivarii modulelor cookie.
– stergerea datelor cu caracter personal
Daca, din diferite motive, doriti sa stergeti datele cu caracter personal din baza noastra de date, puteti face o solicitare in acest sens prin e-mail.
Atentie, in cazul in care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligatii legale, cererea de stergere a acestor date poate fi refuzata, caz in care se vor sterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fara acordul dvs.
Pentru a va exercita oricare din drepturile de mai sus puteti trimite o cerere prin e-mail la adresa de email specificata in pagina de contact din cadrul acestui site: https://auto-group.ro.
Pentru a fi siguri ca sunteti proprietarul datelor va rugam ca solicitarile sa le trimiteti folosind e-mailul pentru care faceti solicitarea.

16. Generalitati
16.1 Modificari ale conditiilor – https://auto-group.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
16.2 Forta Majora – https://auto-group.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care https://auto-group.ro nu este responsabila.
16.3 Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre https://auto-group.ro. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. https://auto-group.ro nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
16.4 Confidentialitate – https://auto-group.ro nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. https://auto-group.ro nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit https://auto-group.ro sa primeasca informatii cu caracter personal.

17. Incalcari
17.1 Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: vanzari.dacia@auto-group.ro
Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la adresa: vanzari.dacia@auto-group.ro

18. Politica Cookies
Pentru a usura navigarea utilizatorului pe paginile noastre de internet, utilizam module cookie (fisier de mici dimensiuni, pe care un server le trimite computerului dvs.), cu ajutorul carora se gestioneaza conexiunea la paginile noastre.
La terminarea sesiunii de internet, modulele cookie de sesiune sunt sterse automat.
In plus, modulul cookie permanent afisat la prima accesare a site-ului https://auto-group.ro poate fi folosit pentru alegerea preferentiala de catre dvs. a cookie-urilor care se vor incarca in browser pe intreg timpul vizitarii de catre dvs. a site-ului https://auto-group.ro. Folosirea modulelor cookie devine astfel transparenta pentru dvs. De asemenea va puteti seta browserul in asa fel incat acesta sa va informeze cu privire la plasarea de module cookie. Va atentionam totusi ca functionalitatea anumitor pagini poate fi afectata in cazul neacceptarii generale a modulelor cookie.
Paginile noastre de internet utilizeaza si un instrument de analiza interna si anonima cu privire la eficienta reclamelor publicate. La urmatorul subpunct „Publicitate”, gasiti detalii privind relevanta acestor instrumente din punct de vedere al legislatiei privind protectia datelor. Daca ajungeti in pagina noastra de internet facand clic pe un anunt (banner) publicat de noi pe o alta pagina de internet, in programul dvs. de navigare pe internet se memoreaza un modul cookie. Pe baza modulului cookie putem determina daca ati ajuns pe pagina noastra prin clic pe acest banner. Modulele cookie isi pierd valabilitatea dupa 30 de zile. Identificarea persoanei dvs. de catre noi sau de catre furnizorul instrumentului nu este posibila. Daca nu doriti sa participati la aceasta analiza anonima, puteti dezactiva modulele cookie din setarile browserului.
Pasii descrisi mai jos se aplica pentru urmatoarele versiuni de programe de navigare pe internet: Internet Explorer 11.18.*, Mozilla Firefox 59.0.* si Google Chrome 66.0.*
In cazul in care nu gasiti butoanele indicate de noi sau folositi un alt program de navigare pe internet, va recomandam sa cititi instructiunile referitoare la prevenirea si stergerea cookie-urilor din meniul de asistenta al programului de navigare sau al producatorului aplicatiei.
Dezactivand optiunea cookie puteti afecta si functionalitatea celorlalte pagini de internet asadar reveniti oricand in setarile programului dvs. de navigare pe internet si modificati optiunile in functie de necesitate.
Pentru Internet Explorer:
1 Alegeti din meniul „Unelte” butonul „Optiuni internet”
2 Apasati clic pe butonul „Intimitate” apoi butonul „Avansat”
3 Selectati „Block” si debifati „Permiteti intotdeauna sesiunile cookie” apoi confirmati apasand butonul „OK”
Pentru Mozilla Firefox:
1 Alegeti din meniul „Unelte” butonul „Optiuni”
2 Apasati butonul „Intimitate si securitate” apoi regasiti sectiunea „Istoric”
3 Din lista derulanta „Firefox” selectati „Foloseste optiuni customizate pentru istoric”
4 Debifati „Accept cooke de la paginile de internet”
Pentru Google Chrome
1 Alegeti din meniul „Customizeaza si controleaza Google Chrome” (in partea dreapta, sus) butonul „Optiuni” apoi apasati butonul „Avansat”
2 In sectiunea „Intimitate si securitate” apasati butonul „Setari de continut”
3 Apasati pe butonul „Cookies” apoi debifati „Permite paginilor de internet sa salveze si sa citeasca cookie-urile”
Modulele cookie mai sunt utilizate de https://auto-group.ro si pentru a recunoaste computerul dvs. pe alte pagini de internet care participa la reteaua display Google pe baza datelor jurnalizate (vizitarea paginii noastre web, inclusiv data si ora, preferintele de limba, tipul browserului si sistemul de operare) si pentru a afisa acolo reclame adaptate la presupusele dvs. interese. Categoriile dupa care vi se afiseaza reclame adaptate intereselor dvs. in intreaga retea de display Google le puteti vizualiza, elimina sau adauga prin Gestionare preferinte anunturi. Prin acest instrument puteti, de asemenea, respinge folosirea generala de module cookie pentru publicitatea personalizata in reteaua Google Display prin descarcarea si instalarea insertului de browser pentru dezactivarea modulului cookie pentru preferinte anunturi.
Puteti gestiona personal stocarea de module cookie prin setarile de securitate ale browser-ului neacceptand de la inceput modulele cookie sau acceptandu-le numai prin solicitare ulterioara sau stabilind ca modulele cookie sa fie sterse dupa terminarea sesiunii de browser. Neacceptarea modulelor cookie ar putea conduce totusi la limitari ale functiilor de pe paginile noastre de internet.

Informatii suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, puteti accesa si http://www.aboutcookies.org/ sau http://www.youronlinechoices.eu/.